۹ تالاب معروف ایران خشک شد + عکس فراجا: محموله سنگین انواع مواد افیونی در یزد زمین‌گیر شد بحران پیری در شمال و مرکز کشور / سالمندی در حال زنانه شدن کشف بقایای طبیعی چند یوزپلنگ مومیایی در عربستان برای نخستین بار در دنیا رئیس سازمان بهزیستی: ۱۳ درصد جمعیت کشور سالمند هستند دستگیری یکی از شهرداران مناطق تبریز اصلاحات و اضافات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین منتشر شد ماجرای انفجار و خرابکاری در آموزش و پرورش آذربایجان غربی چه بود؟ زمان برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد رشد وحشتناک فرونشست زمین در جنوب تهران صدور دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی توسط اژه‌ای محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی/ جاده چالوس یکطرفه می‌شود کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار گرفت هزینه نجومی دریافت گواهینامه رانندگی آخرین وضعیت جاده‌های شمال کشور / محور چالوس در روز جمعه مسدود است وزیر ارتباطات: مکانیسم ماشه مانع رشد اقتصاد دیجیتال نخواهد شد

لزوم استفاده از ماسک هنگام خروج از خانه

معاون کل وزیربهداشت با تأکید بر اینکه کرونا ضعیف نشده و ما در جنگ همه جانبه با کرونا قرار داریم، گفت: هر فردی از منزل خارج می شود یا در جمع چند نفره قرار می گیرد، از ماسک استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 29
کد خبر: ۴۴۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت امشب در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه یک سیما با اشاره به اینکه ما روند نزولی مناسبی در ابتلا به بیماری کرونا داشتیم، گفت: اخیراً با عادی انگاشتن که توسط مردم  و برخی مسؤولان صورت گرفته این موضوع تغییر یافته است.

 

وی ادامه داد: مهم‌ترین موضوع این است که اعتقاد به فاصله‌گذاری اجتماعی از ۹۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافته است و این موضوع حتی در خانه‌ها نیز اتفاق افتاده است.

 

معاون کل وزیر بهداشت با بیان اینکه واهمه و ترس سازنده از کرونا از ۷۰ درصد به ۳۴ درصد رسیده است، خاطرنشان کرد: سفرها مانند بمب ساعتی است که می‌تواند ویروس را از یک جا به جای دیگر منتقل کند.

 

 حریرچی با تأکید بر پرهیز مردم از مسافرت‌های غیر ضرور، یادآور شد: تأکید مؤکد دارم هرکس از منزل خارج می‌‌شود، ماسک بزند و هر کس نیز در جمع چند نفر شرکت می‌کند، ملزم به استفاده از ماسک است.

 

معاون کل وزیر بهداشت با بیان اینکه هنوز واکسنی کشف نشده است و به این زودی ایمنی جمعی حاصل نمی‌شود،گفت: ویروس کرونا اصلاً ضعیف نشده است.

 

حریرچی با بیان اینکه برخلاف تصور، گرمای هوا باعث ازبین رفتن کرونا نمی‌شود، خاطرنشان کرد: حمل و نقل عمومی و مسافرت غیر ضرور بسیار خطرناک است.

 

وی  اضافه کرد: اکنون خوزستان و دزفول شدیداً با افزایش مبتلایان روبه رو هستند و  تأکید بر پرهیز مردم خوزستان از رفتن به ییلاق‌ها را داریم.

 

معاون کل وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در ادارات باید حداقل فاصله‌گذاری یک متر وجود داشته باشد و کارمندان از ماسک استفاده کنند؛ ضمن اینکه میز ‌خدمت باید وجود داشته باشد و سرو غذا در سالن های غذاخوری تعدیل شود.

 

حریرچی هشدار داد: ما در جنگ همه جانبه و تمام عیار با ویروس کرونا هستیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر